Et dusin Elini Mandell

I August Songs fikk dere høre fra den amerikanske sangerinnen Elini Mandells siste album «I Can See the Future». Etter å ha lyttet mer til henne har jeg blitt klar over at hun har mer å by på enn denne låten, og i listen finner dere nå et dusin sanger, de fleste fra hennes siste album, men også to røffe låter fra hennes debutalbum «Wishbone», produsert av Jon Brion i 1999 – og «Pauline», hennes kanskje mest kjente låt, fra albumet «Thrill» som kom ut i 2000.

Eleni Mandell har blir mykere med årene, kan vi tydelig høre, og hennes sommerlåt «Magic Summertime» er vel det beste eksempelet på det, spesielt hvis vi sammenligner det med den 13 år gamle «I´m Your Girl», men jeg liker nå begge utgavene av henne.

Elini er ogå en del av gruppen «The Living Sisters» som først og fremst spiller folkrock.

Liker dere dusinet, lytt på hele hennes diskografi – her er mange godbiter.

Dusinet låter ligger i Spotifylisten for denne bloggen. Den finner du her: Pewalla blogg

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s